Prodigy 400-Plastic H4V2

15,75

Net zoals de andere verbeterde hybrid drivers heeft de H4V2 van Prodigy Disc een iets minder diepe rand en een scherpere neus dan de originele H4. De disc voelt daardoor fijn in de hand en heeft meer speed en glide. De H4V2 is ietwat onderstabiel. Met zijn zachte turn op hoge snelheid en een kleine fade op het einde van zijn vlucht zit deze disc tussen een H3V2 en een H5 in. Discgolfers die de F5 een fijne schijf vinden, zullen ook de H4V2 waarderen.

Deze schijf is geschikt voor het gooien van hyzer-flips, anhyzer lijnen en rechte worpen. Wanneer gegooid met een rechtshandige backhand (RHBH) zal hij in de lucht langzaam naar rechts ombuigen.

De H-serie van Prodigy staat voor een klasse ‘Hybrid Drivers’ die uiteindelijk verkrijgbaar zullen zijn van H1 tot H7. De H-serie schijven zijn sneller en kunnen grotere afstanden overbruggen dan de Fairway Drivers van Prodigy, maar zijn langzamer en meer betrouwbaar voor precieze worpen dan hun Distance Drivers.

Uitgevoerd in 400-plastic.

Speed Glide Turn Fade
10 5 -2 1.5
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


400 Plastic

Het 400 plastic van Prodigy Disc is een premium plastic, en diens meest populaire en meest verkochte soort. Het is gemaakt van een mengeling van materialen die het extreem duurzaam maakt. De kwaliteit zorgt voor een ongeëvenaarde grip, zelfs als het regent. 400 plastic behoudt zijn originele vorm beter dan 300 plastic en raakt dus minder snel beat-in. Het is vergelijkbaar met het Gummy Champion plastic van Innova.

Extra informatie

Gewicht N/B
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Kleur

, ,

Gewicht

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken