Prodigy 400-Plastic H1V2

Oorspronkelijke prijs was: €16,25.Huidige prijs is: €15,75.

De H1V2 in 400 plastic is een overstabiele hybrid driver ontwikkeld vanuit de originele H1. Ten opzichte van de originele H1 is de H1V2 iets minder overstabiel, maar heeft hij iets meer speed en glide. Het is geen disc die we de doorsnee beginner aan zouden raden, maar voor de iets meer ervaren speler biedt hij een een enorme afstand en toch een zeer betrouwbare fade aan het einde van de vlucht.

Zowel backhand als side arm gooiers zullen zeer goed met deze disc uit de voeten kunnen.

Prodigy’s H-series disc golf discs zijn één van de laatste (2021) toevoegingen aan de Prodigy lijn. Ze zijn sneller dan de F-Series (Fairway) en iets trager (maar nauwkeuriger) dan de D-Series (Distance drivers).

Uitgevoerd in 750-plastic.

Speed Glide Turn Fade
11 4 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


400 Plastic

Het 400 plastic van Prodigy Disc is een premium plastic, en diens meest populaire en meest verkochte soort. Het is gemaakt van een mengeling van materialen die het extreem duurzaam maakt. De kwaliteit zorgt voor een ongeëvenaarde grip, zelfs als het regent. 400 plastic behoudt zijn originele vorm beter dan 300 plastic en raakt dus minder snel beat-in. Het is vergelijkbaar met het Gummy Champion plastic van Innova.

Extra informatie

Gewicht N/B
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , ,

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken