Kastaplast K1 Lots

15,95

De Lots is een distance driver die zeer goed controleerbaar is en vult het gat tussen de overstabiele Stål en de onderstabiele Falk. Wat ons betreft is deze schijf vergelijkbaar met de Innova Thunderbird in hoe hij aanvoelt en vliegt.

Hij is zeer veelzijdig en houdt eigenlijk iedere lijn wel, al zijn hyzers iets makkelijker dan annhyzers. Hij komt het beste tot zijn recht op smalle fairways met een laag plafond, waar controle erg belangrijk is.

Kastaplast noemt deze disc een fairway driver en tegenwoordig zou je dat zo kunnen noemen. Wij zijn iets ouderwetser en houden bij speed 9 en hoger vast aan de term distance driver. Maar dat is een kwestie van definitie.

In het K1 plastic van Kastaplast is de Lots een vreselijk veelzijdig werkpaard, geschikt als eerste serieuze distance driver in je tas.
De Lots is alleen beschikbaar in K1 plastic.

Speed Glide Turn Fade
9 5 -1 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

,

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , ,

Gewicht

, , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken