Kastaplast K1 Falk

15,9517,45

De Falk is een onderstabiele distance driver met een fantastische glide, die gebruikt kan worden voor lange annhyzer shots, maar ook voor hyzer flips. Met de juiste power haal je er een mooie lange lage lijn uit, maar geeft hij toch relatief veel controle.

Dit is een disc golf frisbee die je eerste distance driver zou kunnen zijn als je je ontwikkelt van beginner naar gevorderde disc golf speler. Wil je toch meer overstabiel? Kijk dan eens naar de Stål. Wil je iets ertussenin, kijk dan naar de Lots.

De Falk is beschikbaar in K1 en K1 Glow plastic.

Speed Glide Turn Fade
9 6 -2 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

, ,

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , , ,

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken