Innova Innvision Star Firebird

19,95

Sinds de invoering van de Firebird in het jaar 2000 is de Firebird één van Innova’s meest verkochte disc golf discs. Super overstable is hij legendarisch als tegenwind schijf en is daardoor in bijna iedere disc golf tas wel te vinden. Ook bij spelers die gesponsord worden door andere merken is dat vaak het geval. Want een Firebird kopie van een ander merk is nog steeds geen echte Firebird.

De Firebird leent zich voor lange Hyzer shots, tegenwind of zijwind. Maar een ‘beat-up’ DX Firebird (een beschadigde ) is geschikt voor de vlakke en strakke fairway shots. We hebben wel eens een klant gehad die een nieuwe DX firebird direct na aankoop meerdere malen op de grond sloeg omdat deze moest dienen als vervanging voor zijn oude, vertrouwde ‘beat up’ schijf. Maar bij andere plastics – vooral bij Champion – heb je dat effect natuurlijk minder.
De Firebird wordt door sommigen ook met een lichte hyzer gegooid en levert dan een S-curve op. Hij heeft wel wat van een Viper weg, maar dan voor de langere afstand. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Firebird ook geschikt voor forehand anhyzers, upside downs en forehand rollers. Het is dus eigenlijk niet de vraag of de firebird in je tas belandt, maar in hoeveel verschillende plastics.

Speed Glide Turn Fade
9 3 0 4
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Innova Innvision Plastic

Innvision van Innova is de volgende stap in de evolutie naar full color prints op disc golf discs. Vroeger had je I-Dye, tegenwoordig zijn er mensen die bezig zijn met custom dyed disc golf discs. Innvision is een infusion proces dat de kleuren in het plastic brengt, zonder de structuur van het plastic te veranderen. Het resultaat is een disc die exact hetzelfde aanvoelt en vliegt als eenzelfde disc in het reguliere innova star plastic.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

Kleur

,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken