Innova Halo Star Mystere

27,45

De Mystere is een onderstabiele Distance Driver met heel veel Glide. Daardoor is hij – voor een speed 11 disc) in de lichtere gewichten zeer geschikt voor beginnende Disc Golfers. Je zou hem kunnen beschouwen als een opgepompte Valkyrie.

Voor de meer ervaren Disc Golfers en de Big Arm spellers, is dit een heel veelzijdige S-Curve Distance Driver waar je veel worpen mee kan gooien vanaf de Tee. Geschikt voor alle worpen tussen de 70 en de 110 meter.

Speed Glide Turn Fade
11 6 -2 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HALO STAR PLASTIC
Het Halo Star plastic van Innova verschilt in kwaliteit niet veel van diens Star plastic, maar ziet er supercool uit. Net als Star houdt Halo Star zich goed, raakt niet snel beat-in, behoudt zijn vluchteigenschappen voor lange tijd en voelt goed aan in de hand. Een veelkleurig, uitstekend “premium plastic”.

Als er al verschil zit in het vluchtpatroon ten opzichte van Star plastic, dan is Halo Star een klein beetje stabieler (dat wil zeggen: heeft iets meer de neiging links af te buigen wanneer geworpen met een right-handed backhand), maar dat is alleen het geval bij de distance drivers. Je koopt Halo Star discs dus vooral voor de coole look, als je dat de meerkosten ten opzichte van Star waard vindt. Wij vinden in ieder geval van wel!

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Diameter

Gewicht

, ,

Turn

Disc type

Kleur

, , , , , ,

Wij verkopen dé topmerken