Innova Gstar Beast

16,95

De Beast is een geliefde Distance driver met een behoorlijke glide. Met een high speed turn van -2 heeft hij minder kracht nodig dan een Orc, Wraith of Starfire. Daarmee is het een redelijk hanteerbare S-curve schijf tussen de andere distance drivers.
Met veel kracht geworpen, kan de Beast zeer lang rechtdoor vliegen en dan aan het einde pas weg faden.

SpeedGlideTurnFade
105-22
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Advies voor beginners

De Gstar Beast raden wij af voor beginners, de extreem lage gewicht discs uitgezonderd (150 grams, 151-164 grams). Als je advies wilt over welke frisbee je moet bestellen voor discgolf, dan hebben we een discgolf keuzehulp. Wil je een frisbee kopen om mee over te gooien of om Ultimate frisbee te spelen, kijk dan hier voor advies.

De GStar Beast is een distance driver voor discgolf, niet voor het gooien en het vangen met een frisbee. Dit zegt Innova discs zelf over de Beast.

Gewicht

Het gewicht van een discgolf frisbee bepaalt - samen met het type disc - met hoeveel snelheid je hem gooien kunt. Een zware disc is wat moeilijker in het begin, maar raden wij aan vooral omdat het op de lange termijn beter bevalt. Het hangt wel af van je leeftijd. Hier vind je daarover meer informatie. De Beast wordt gemaakt tot een maximaal gewicht van 175 gram in dx plastic, champion plastic, Star plastic en pro plastic.

Kleur

De beast is leverbaar in verschillende kleuren, maar we bieden geen kleurkeuze aan. Je kunt wel je kleurvoorkeur aangeven bij je bestelling.

Speed, Glide, Turn & Fade

Het Innova Stability System drukt de vluchteigenschappen van iedere disc uit. Wij vinden het verstandig om in het begin geen discs te nemen met een speed hoger dan 8 of 9. Een putter heb je natuurlijk in ieder geval nodig.

Gstar Plastic

Het Gstar Plastic waarvan deze Gstar Beast is gemaakt, is in 2014 door Innova Discs ontwikkeld. Het is meer flexibel dan Star en daardoor ook iets stroever, maar net zo duurzaam. De frisbees in dit plastic zijn dan ook bijzonder geschikt voor koud weer. Door de extra flex hebben ze iets meer turn, en worden daarom door beginners wat meer gewaardeerd.

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

, , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken