Innova Champion Valkyrie

16,9519,95

Voordat de boss er was, was de Valkyrie de distance schijf waar het wereldrecord mee werd gegooid (Christian Sandström, 2002). De Valkyrie is namelijk een van de beste distance frisbees op de markt, omdat hij een heel erg goede combinatie heeft van glide, stabiliteit en fade. Iets understable in het begin en overstable aan het einde.

De Champion Valkyrie heeft vooral waarde als allround driver in de handen van beginners (in de zwaardere gewichten). Als je goede vorm hebt, dan gooi je een geweldige S-curve met dit ding. Ook vliegt hij geweldig bij rugwind. Hij is ook verkrijgbaar als Champion Glow Valkyrie.

Speed Glide Turn Fade
9 4 -2 2
Artikelnummer: 0 80757 35251 5 Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


CHAMPION PLASTIC
Het Champion Plastic van Innova is een onwaarschijnlijk duurzaam plastic, dat ook wel Candy Plastic wordt genoemd. Het heldere, super duurzame plastic gaat veel langer mee dan de normale DX variant van Innova. Dit zorgt ervoor dat deze discs veel langzamer verouderen, en dat ze voorspelbaar vliegen. Sommige discs worden ook gemaakt in Champion Glow plastic. Je kunt een overzicht zien door in het filter aan de linkerzijde glow in the dark te selecteren onder plastic.

KLEUR EN GEWICHT
De kleur van de disc die je bestelt is precies de kleur die je op de foto ziet. Glow in the dark materiaal is namelijk slechts in 1 kleur beschikbaar.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

,

Gebruik

Merk

Gewicht

, , , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken