Innova I-Dye Champion Sidewinder 175 Gram

18,25 18,25

De Sidewinder is een iets understabielere variant van de Valkyrie. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat deze schijf ideaal is als je de 80 tot 100 meter haalt. Als je meer power hebt, dan kun je ook nog langere rollers gooien. In lichtere gewichten een goede distance driver voor relatieve beginners.
De Sidewinder wordt ook wel betiteld als ´lange leopard´. Als je de Leopard kent, dan weet je genoeg.
In Champion Plastic is de Sidewinder iets meer stabiel (minder onderstabiel) dan in de wat zachtere plastics. Iets lichter nemen, maar met het hard Chamoion plastic wel een goede roller.

Speed Glide Turn Fade
9 5 -3 1
Categorieën: ,

Uitverkocht

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


I DYE KLEUREN & PLASTIC
Iedere frisbee in I-Dye plastic heeft een unieke print, er is er maar één ter wereld. Het plaatje hierboven is dan ook een voorbeeld. De disc die je krijgt toegezonden ziet er vergelijkbaar uit. Hij is gemaakt van Innova´s duurzame Champion plastic.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Disc type

Gebruik

Merk

Diameter

Wij verkopen dé topmerken