Innova I-Dye Champion Monarch 175 Gram

18,25 18,25

De Monarch heeft de, ook van de Groove bekende, ribbel op de onderkant van de rand. Hij is speciaal ontwikkeld voor beginners, want hij heeft een High Speed turn van -4 maar liefst. Voor mensen die nog hard moeten leren gooien is dit een ideaal model als je begint met lange afstands frisbees (long range drivers).

De ervaren speler heeft aan deze schijf een frisbee die als roller kan worden gebruikt. Hij is te vergelijken met de Roadrunner, maar heeft een tikje meer snelheid nodig. Maar in de lichtere gewichtsklasses klapt deze schijf echt wel om, maak je daar maar geen zorgen om.

Speed Glide Turn Fade
10 5 -4 1
Categorieën: ,

Uitverkocht

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


I DYE KLEUREN & PLASTIC
Iedere frisbee in I-Dye plastic heeft een unieke print, er is er maar één ter wereld. Het plaatje hierboven is dan ook een voorbeeld. De disc die je krijgt toegezonden ziet er vergelijkbaar uit. Hij is gemaakt van Innova´s duurzame Champion plastic.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Disc type

Gebruik

Merk

Diameter

Wij verkopen dé topmerken