Discmania S-Line PD

18,95

De C-Line PD is een overstabiele distance driver die altijd een fade laat zien aan het einde. Hij combineert de nauwkeurigheid van een fairway driver met de distance van een distance driver. Je zou hem kunnen beschouwen als een Innova firebird met een tandje extra.

De PD is zowel een optie voor je als je op zoek bent naar een disc om te vechten tegen de wind of wanneer je op zoek bent naar een hyzer disc voor je distance. Je kunt hem met veel kracht vlak gooien voor een hyzer finish of hem gebruiken als hyzer disc door hem wat hoger te gooien. A fade you can trust!

Speed Glide Turn Fade
10 4 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2023 S-LINE PLASTIC
Discmania S-Line plastic werd vroeger gemaakt in de Innova fabrieken. Er was dus geen verschil met Innova Star plastic. In 2023 brengt Discmania het S-Line plastic opnieuw uit. Het voelt iets grippier en iets steviger aan. Super duurzaam plastic doet, van de allerhoogste kwaliteit.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , ,

Gewicht

,

Disc type

Turn

Wij verkopen dé topmerken