Discmania Active Premium Majesty

Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €14,45.

De Majesty van Discmania is een echte speed 13 disc waarmee je het maximale uit je worp kunt halen. Vooral geschikt voor gevorderde spelers die flink wat kracht en explosieve snelheid in hun arm hebben: voor deze spelers heeft de Majesty een onderstabiele turn in zijn mars met een royale glide, waarna hij langzaam zijn normale vlucht terug zal krijgen en naar links zal buigen. Zeer geschikt als de wind in je rug staat of er juist matige tegenwind staat voor zowel backhand, forehand als ook roller worpen. Voor de wat minder ervaren en explosieve discgolfers kan dit eventueel een interessante overstabiele driver zijn om mee te beginnen.

Alle Active Premium plastic discs zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en geel.

SpeedGlideTurnFade
135-22
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PREMIUM PLASTIC
Discmania Active Premium is het iets duurzamere plastic dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Discmania en Yikunsports uit China. Het is een glad en duurzaam plastic geschikt voor de ervaren beginner tot en met de professional.

Een betaalbaar duurzaam plastic, toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Disc Golf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken