Discmania Colten Montgomery C-Line PD Lone Howl III

22,95

Colten Montgomery’s Lone Howle is een glimmende metal flake versie van de PD. Hij vliegt iets vlakker dan de C-Line PD, omdat hij iets flexibeler is. Maar het verschil is mimimaal. Je schaft deze disc aan voor de uitzonderlijk mooie print en omdat je Colten een beetje financieel wilt helpen met zijn tour.

De C-Line PD is een overstabiele distance driver die altijd een fade laat zien aan het einde. Hij combineert de nauwkeurigheid van een fairway driver met de distance van een distance driver. Je zou hem kunnen beschouwen als een Innova firebird met een tandje extra. A fade you can trust! Ideaal voor tegenwind. Support Colten door deze fantastische disc aan te schaffen. De PD is er ook in standaard C-Line uitvoering.

Speed Glide Turn Fade
10 4 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2022 C-LINE PLASTIC
C-Line plastic is zeer duurzaam en raakt heel langzaam beat-in. Ze behouden hun originele vlucht eigenschappen voor een zeer, zeer lange periode.

Het 2022 C-Line plastic oftewel "The Italian Blend" van Discmania is de remake van het C-Line plastic dat voorheen een kopie van Innova Champion was. Sinds Discmania zijn eigen fabriek heeft in Zweden, brengen ze hun discs opnieuw uit. Het voelt steviger dan het C-Line plastic dat we uit het verleden kennen.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

 

 

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, ,

Gewicht

Disc type

Wij verkopen dé topmerken