Discmania C-Line PD

17,45

De C-Line PD is een overstabiele distance driver die altijd een fade laat zien aan het einde. Hij combineert de nauwkeurigheid van een fairway driver met de distance van een distance driver. Je zou hem kunnen beschouwen als een Innova firebird met een tandje extra.

De PD is zowel een optie voor je als je op zoek bent naar een disc om te vechten tegen de wind of wanneer je op zoek bent naar een hyzer disc voor je distance. Je kunt hem met veel kracht vlak gooien voor een hyzer finish of hem gebruiken als hyzer disc door hem wat hoger te gooien. A fade you can trust!

SpeedGlideTurnFade
10403
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2022 C-LINE PLASTIC
C-Line plastic is zeer duurzaam en raakt heel langzaam beat-in. Ze behouden hun originele vlucht eigenschappen voor een zeer, zeer lange periode.

Het 2022 C-Line plastic oftewel "The Italian Blend" van Discmania is de remake van het C-Line plastic dat voorheen een kopie van Innova Champion was. Sinds Discmania zijn eigen fabriek heeft in Zweden, brengen ze hun discs opnieuw uit. Het voelt steviger dan het C-Line plastic dat we uit het verleden kennen.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

 

 

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , ,

Gewicht

,

Disc type

Turn

Wij verkopen dé topmerken