Discmania C-Line CD1

16,95

De Discmania CD1 is terug in het nieuwe C-Line plastic. Vergelijkbaar met de Innova Champion Savant geeft deze disc veel controle op de fairway en is het daarom een goede eerste distance driver voor beginnende disc golfers. Je haalt grote afstand met relatief weinig moeite, en hij is uitstekend geschikt voor het wat kalmere weer. Betrouwbare fade aan het einde van de vlucht.

Discmania heeft de CD1 in een 2023 remake opnieuw in productie gebracht.

Speed Glide Turn Fade
9 5 -1 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2022 C-LINE PLASTIC
C-Line plastic is zeer duurzaam en raakt heel langzaam beat-in. Ze behouden hun originele vlucht eigenschappen voor een zeer, zeer lange periode.

Het 2022 C-Line plastic oftewel "The Italian Blend" van Discmania is de remake van het C-Line plastic dat voorheen een kopie van Innova Champion was. Sinds Discmania zijn eigen fabriek heeft in Zweden, brengen ze hun discs opnieuw uit. Het voelt steviger dan het C-Line plastic dat we uit het verleden kennen.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , ,

Gewicht

,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken