Discmania Active Premium Mentor

13,95

De Mentor van Discmania is een veelzijdige distance driver die is ontworpen om het maximale uit je worp te halen. Door een combinatie van high speed turn en slow speed stability ontstaat een distance driver waar je snel veel uit kunt halen en steeds meer mee zult kunnen. Hij heeft een brede rand die maakt dat hij snel door de lucht kan snijden. Hij geeft je meer turn als je hem sneller gooit. Je kunt hem dus harder gooien voor meer distance of zachter voor een meer gecontroleerde, stabiele worp.

Uitgevoerd in Active Premium plastic.
Alle mentors zijn 175 gram en zin op kleur te bestellen.

Speed Glide Turn Fade
11 5 -2 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PREMIUM PLASTIC
Discmania Active Premium is het iets duurzamere plastic dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Discmania en Yikunsports uit China. Het is een glad en duurzaam plastic geschikt voor de ervaren beginner tot en met de professional.

Een betaalbaar duurzaam plastic, toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Disc Golf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken