Daredevil FP Timberwolf Classic Print

14,95

De Timberwolf is een distance driver voor discgolf, ontworpen door Daredevil Disc voor de serieuze beginner of gevorderde speler. Hij is gemaakt van flexibel plastic (FP), en is daardoor super duurzaam. Je kunt er laag, strak en vlak mee gooien. Een erg toegankelijke distance driver voor beginners. Ook erg geschikt voor koud weer, als de frisbees normaliter wat harder aanvoelen.

Onze gesponsorde topspeler Rens Agterberg vergeleek de eigenschappen van deze frisbee met de Champion Valkyrie van Innova. Toch een goed resultaat als je kijkt naar de kwaliteit / prijsverhouding.

De prachtige klassieke stamp is gemaakt door Rotterdamse discgolfer John Notenboom.

Speed Glide Turn Fade
9 6 -1 0
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag:

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


FLEX PERFORMANCE PLASTIC
FP plastic is enigszins vergelijkbaar met het Innova Star plastic. Door meer flexibiliteit heb je iets meer grip dan bij het High Performance plastic en gaat dit plastic iets langer mee dan de grip en ultra performance plastics.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken