Daredevil Super Glow Junioren Ultimate Disc 140 Gram

12,25

Deze Glow in the Dark kids frisbee is 140 gram zwaar en daarmee de beste frisbee voor kinderen vanaf 9 jaar. De vorm is als wedstrijdfrisbee voor kinderen in veel landen momenteel de standaard. Ontworpen door nederlander Hans Krens, geproduceerd in samenwerking met Daredevil Discs  uit Canada en geadopteerd als de standaard frisbee van de The Ultimate Teacher in 2022.

Artikelnummer: YUD-GLO Categorie:

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


NEDERLANDS ONTWERP
Deze frisbee is ontworpen door Hans Krens, Professioneel Frisbeetrainer en ex-Bondscoach van het Nationaal Jeugdteam Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring in het geven van frisbeeclinics in het onderwijs ontdekte hij dat er eigenlijk geen goede wedstrijdfrisbee was voor de leeftijd 9-10-11 of beginnende spelers van 12 of 13 jaar. De officiële 175 grams Ultimate disc is dan vaak nog te zwaar om fijn te kunnen vangen, snel te pivotteren en snelle handelingen met de frisbee te maken (schijnbewegingen, wisselen van greep, overpakken na het vangen). Daarnaast is aanleren van een forehand en overhead worp gemakkelijker met een iets lichtere disc, zeker in winderige omstandigheden. Het vangen is bovendien veel minder gevaarlijk en daardoor levert het minder angst op bij kinderen.

Hans heeft daarom samen met Daredevil Discs deze 140 grams frisbee ontworpen. Inmiddels is het de internationale standaard bij veel frisbeebonden.

GOOIEN EN VANGEN VOOR KINDEREN
Alle frisbees uit de sectie Kids Frisbee zijn geschikt voor kinderen om mee over te gooien als voor recreatief gebruik voor volwassenen. Ben je in de leeftijd 12 tot 14, dan zit je qua gebruik van frisbees in de overgangsfase naar de 175 grams standaard wedstrijdfrisbee voor volwassenen (afhankelijk van je ontwikkeling als werper). Ben je 15 jaar of ouder, dan is de 175 grams frisbee de standaard. Kijk daarvoor in de sectie Ultimate op deze site.

CUSTOM BEDRUKKING
Deze 140 grams disc zijn ook leverbaar met bedrukking naar uw keuze vanaf 100 stuks. Levertijd bij custom bedrukking is minimaal 8 weken (meestal meer). De prijs is afhankelijk van het aantal, en het aantal kleuren van de print. Maximaal kunnen wij drie kleuren bedrukking leveren.

Extra informatie

Gewicht 140 g
Drijft in water

Merk

Kleur

Diameter
Gebruik

,

Wij verkopen dé topmerken