SofFlite Junior Ultimate Kids Frisbee

8,95

De SofFlite is gemaakt van zacht en flexibel plastic. Tijdens onze frisbeeclinics hebben we ontdekt dat dit een ideale frisbee is voor kinderen vanaf een jaar of 5. Vangen doet namelijk geen pijn en daardoor lukt het veel vaker en wordt het leuk. Toch is de disc stevig genoeg om verschillende werptechnieken te kunnen doen, wat niet geldt voor foam frisbees of werpringen.

Ben je docent of buurtsportmedewerker, dan is dit één van de frisbees die uitermate geschikt is voor het basisonderwijs. We hebben voor scholen ook de lespakketten van de The Ultimate Teacher, inclusief een gratis oefenboekje met leuke frisbeeoefeningen voor de gymles.

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Kinderen leren gooien en vangen

De timing van het vangen is moeilijk op jonge leeftijd. Daardoor komt de frisbee nog wel eens gemeen tegen je vingers, tegen je buik of tegen je armen. Dan is de lol er snel af, en wordt je bang dat hij in je gezicht komt. Daardoor zie je kinderen vaak de armen ver voor zich uit strekken en hun ogen sluiten als de frisbee aankomt.

Deze frisbee doorbreekt deze impasse. Rigide genoeg voor alle werptechnieken, maar zacht genoeg om niet bang te hoeven zijn. Als ze spelen met de Sofflite, dan kun je je als ouder gewoon omdraaien. Geraakt worden door de SofFlite is namelijk alleen maar leuk.

De Sofflite is voor worpen tot een meter of 30 uitermate stabiel en door de vorm kun je er alle worpen mee doen: Forehand, backhand, overhead, rollers. Gewoon een superding om het allemaal te ontdekken.

DEZE DISC IS MOMENTEEL ALLEEN VERKRIJGBAAR MET PAARSE OPDRUK

HYPERFLITE SOFFLITE PLASTIC
Het SofFlite plastic is erg zacht en wordt vooral gebruikt voor de honden met een gevoelige monde n zachte beet.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt SofFlite zich aan de onderkant van het spectrum, dus voor hoinden die graag kauwen is dit geen geschikte disc. Voor pups is het wel een ideal plastic om mee te beginnen.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het SofFite plastic drijft in water.

Extra informatie

Gewicht 105 g
Gebruik

,

Gewicht

Drijft in water

Diameter

Merk

Kleur

Bijtvastheid

Plastic

Soort hond

,

Wij verkopen dé topmerken