Daredevil Junioren Clubdisc Veenendaal Tijgers

11,95

Deze wedstrijdfrisbee is bedrukt voor de frisbeevereniging Tijgers uit Veenendaal. Frisbeewinkel verkoopt deze frisbee voor de vereniging.

Deze Frisbee is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en ontworpen door Nederlander Hans Krens. Omdat hij kleiner en lichter is dan de standaard 175 grams Ultimate disc, zijn snelle handelingen met de frisbee makkelijker met deze frisbee (vangen, overpakken, pivotteren).

Deze disc heeft het officiële wedstrijdformaat voor junior ultimate, en is daarvoor ook goedgekeurd door de UPA, het hoogste orgaan in de frisbeesport. Voor de hele familie een zeer goede recreatieve frisbee om mee te overgooien op het strand. Ook verkrijgbaar in wit of in andere kleuren.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


NEDERLANDS ONTWERP
Deze frisbee is ontworpen door Hans Krens, Professioneel Frisbeetrainer en ex-Bondscoach van het Nationaal Jeugdteam Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring in het geven van frisbeeclinics in het onderwijs ontdekte hij dat er eigenlijk geen goede wedstrijdfrisbee was voor de leeftijd 9-10-11 of beginnende spelers van 12 of 13 jaar. De officiële 175 grams Ultimate disc is dan vaak nog te zwaar om fijn te kunnen vangen, snel te pivotteren en snelle handelingen met de frisbee te maken (schijnbewegingen, wisselen van greep, overpakken na het vangen). Daarnaast is aanleren van een forehand en overhead worp gemakkelijker met een iets lichtere disc, zeker in winderige omstandigheden. Het vangen is bovendien veel minder gevaarlijk en daardoor levert het minder angst op bij kinderen.

Hans heeft daarom samen met Daredevil Discs deze 140 grams frisbee ontworpen. Inmiddels is het de internationale standaard bij veel frisbeebonden.

GOOIEN EN VANGEN
Alle frisbees uit de sectie Ultimate gooi en Vang zijn hetzelfde wat betreft vorm en gewicht. De beste frisbee om mee over te gooien voor iedereen vanaf 12 jaar oud, en daardoor ook de enige die wij verkopen voor het gooien en vangen! Ben je nog geen 12 jaar oud, kijk dan in de sectie Kids discs.

CUSTOM BEDRUKKING
Ultimate frisbees zijn ook leverbaar met bedrukking naar uw keuze vanaf 100 stuks. Levertijd bij custom bedrukking is minimaal 8 weken (meestal meer). De prijs is afhankelijk van het aantal, en het aantal kleuren van de print. Maximaal kunnen wij drie kleuren bedrukking leveren.

Extra informatie

Gewicht 140 g
Drijft in water

Gebruik

,

Merk

Diameter

Wij verkopen dé topmerken