Heavyweight Frisbee Big Kahuna Hawai

19,95

Deze Zwaargewicht frisbee van Innova heeft de vorm van een wedstrijdfrisbee, maar is 25 gram zwaarder dan een standaard competitie frisbee voor ultimate. En je voelt het verschil. Als ervaren frisbeetrainer raden we iedereen van 15 jaar en jonger af om deze frisbee te gebruiken, tenzij je meer gooi-ervaring hebt. Het verfijnen van werptechniek gaat namelijk moeilijker met deze frisbee.

Maar als je al goed gooien kunt, is het een goede aanvulling voor je trainingstas, voor op de winderige dagen of om meer kracht te ontwikkelen. Deze frisbee is ook goed geschikt om een forehand (sidearm) aan te leren bij beginnende spelers. Let op: de kleur van de print varieert bij deze disc (zie opmerking onderaan).

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


KLEUR PRINT
De kleur print op deze frisbee varieert, je kunt dus na bestelling een kleur print ontvangen die afwijkt van het plaatje dat je hier ziet. Stuur ons een e-mail voor beschikbaarheid. De Zalmrose frisbee bestaat bijvoorbeeld met zwarte en met witte print. De witte bestaat met gouden en met zwarte print.

GOOIEN EN VANGEN
Alle frisbees uit de sectie Ultimate discs zijn hetzelfde wat betreft vorm en gewicht, behalve deze zwaargewicht, en de frisbees uit de sectie kids discs. Een normale 175 grams frisbee is het beste om mee over te gooien voor iedereen vanaf 12 jaar oud. Ben je nog geen 12 jaar oud, kijk dan in de sectie Kids discs. Gooi je met zware wind, of ben je een ultimate speler op zoek naar iets leuks, dan is deze zwaargewicht misschien iets voor je.

 

Extra informatie

Gewicht 200 g
Kleur

, , , , , ,

Merk

Gebruik

,

Diameter

Gewicht

Drijft in water

Wij verkopen dé topmerken