Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van de aankoop recht op een bedenkperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits deze in 100% nieuwstaat is.
U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wordt een bestelling aan de deur reeds geweigerd, dan worden te allen tijde alle door ons gemaakte (verzend)kosten in rekening gebracht.

Wanneer u zich heeft bedacht over de online bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doet u dit dan binnen 14 dagen na ontvangst. U dient dit eerst hetzij telefonisch of per e-mailbericht aan ons te melden.
Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

Als de retour gezonden goederen compleet, in originele staat en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.
Voeg voor een snelle afwikkeling altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding ‘annulering’ en uw bank- of girorekeningnummer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.