Start met
Disc Golf

Nieuw binnen

Check hier>

Nieuwe Frisbee voor Kinderen van 6 tot 10 jaar

door | 19 juli 2022 | Disc Golf

Frisbeewinkel.nl ontwikkelt samen met Daredevil Discs uit Canada een nieuwe frisbee, speciaal geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Met deze schijf wordt de optimale balans gezocht tussen voldoende stevigheid om goed te leren gooien en toch zacht en licht genoeg om te durven vangen.

De nieuwe frisbee heeft een iets kleinere diameter dan de bestaande 140 grams juniorenfrisbee, is wat lichter van gewicht en gemaakt van een iets zachtere plastic. In combinatie met de ontwikkeling van de nieuwe leergang The Ultimate Teacher en de reeds bestaande 140 grams juniorenfrisbee is het de bedoeling dat we het mogelijk maken voor basisscholen wereldwijd om met kwalitatief goede frisbees te gaan werken. Want alleen met een goede lesgever en goed materiaal is frisbee veilig te beoefenen in het basisonderwijs.

We hebben nog geen naam voor de nieuwe disc, maar het is de bedoeling dat de lancering in 2020 samen met de nieuwe lesmethode zal plaatsvinden. Bij aanschaf van een pakket goede frisbees, krijg je de lesmethode gratis.

Ook nu al kun je terecht voor frisbeepakketten voor scholen bij www.frisbeewinkel.nl

FRISBEEWINKEL GARANTIE

VOOR 13.00 BESTELD

DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN!

Wij verkopen dé topmerken