Bij Frisbeewinkel.nl kunt u frisbees kopen die worden gebruikt bij officiële frisbeesporten, zoals Ultimate Frisbee, Discgolf, DDC, Accuracy en Hondenfrisbee (dogfrisbee). Wij leveren alle producten met de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Frisbeewinkel.nl is een initiatief van Hans Krens, frisbeeprofessional sinds 1998. Deze voormalig international en jeugd-bondscoach legde de basis voor het Nederlands jeugdfrisbee en verzorgt frisbeecursussen voor sportprofessionals.

Een bestelling plaatsen is eenvoudig. Meld u aan als klant en maak uw bestelling aan. Na ontvangst van uw betaling is de bestelling binnen enkele dagen in huis. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te komen halen en contant afrekenen.

Frisbeewinkel.nl verkoopt ook frisbees aan winkels, webshops en evenementenbureaus. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@frisbeewinkel.nl.
Als u frisbeeles wilt volgen van een professional, kijk dan op www.frisbeeclinics.nl  – ROND.uit bevlogen in frisbeesport!

Separator

UITGELICHTE PRODUCTEN

FRISBEEWINKEL GARANTIE

Voor 17.00 besteld
dezelfde dag nog verzonden!

Separator

UITGELICHTE ACCESSOIRES

ALLES OVER DE FRISBEE SPORT

Front Image

WAT IS
DISC GOLF

Speed, Glide, Turn, Fade

Front Image

WAT IS
ULTIMATE

Alles over Ultimate frisbee

Front Image

WAT IS
DOG FRISBEE

Alles over Dog Frisbee